maandag 17 juni 2019
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

mij onthouden help 
inschrijving
24 januari 2019

Het Deventer Ziekenhuis is een van de oudste Affiliatieziekenhuizen in Nederland. De affiliatie met de Rijksuniversiteit Groningen dateert uit 1966. Meer dan 1500 studenten hebben hier hun co-schappen gelopen. Als co-assistent word je opgenomen in de organisatie van het ziekenhuis en heb je er je eigen taak en positie. Een betrokken medische staf, goede onderwijsfaciliteiten in combinatie met het sociale leven in een knusse Hanzestad maken je verblijf in Deventer tot een bijzondere tijd.

 

Het Deventer Ziekenhuis behoort tot de zogenoemde STZ ziekenhuizen (Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen). Dit is een groep van 26 ziekenhuizen die niet academisch zijn, maar qua voorzieningenniveau en opleidingsinspanning behoren tot de top van de algemene ziekenhuizen. In Deventer bestaat een traditie van het opleiden van specialisten die teruggaat tot de eerste helft van de 20e eeuw. In 1992 kregen de opleiders van het ziekenhuis de Gulden Adelaar, de prijs voor cultuur en wetenschap van de gemeente Deventer, vanwege het niveau van hun werk.

  

Deventer kenmerkt zich door een hechte groep co-assistenten. Doordat er co-huizen zijn woon je bij elkaar. Ook in het ziekenhuis waar je dagelijks geconfronteerd wordt met de praktijk is er in de co-kamer ruimte om elkaar te ontmoeten en te praten over de belevenissen van de dag. 


Woensdag
13:30 Gezondheidsrecht 5: Toezicht
15:15 KWC Orthopedie
26 juni
12:30 Kort onderwijs: Elektrolytstoornissen
13:30 Coachgroep
15:15 DOO: Palliatieve zorg
22 juli
00:00 Astrid afwezig
12 augustus
00:00 Karin afwezig