woensdag 21 februari 2024
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

mij onthouden help 
inschrijving

Vrije tijd

3 maart 2022

Naast de coschappen zorgt de Affiliatie in samenwerking met de coassistenten voor verschillende activiteiten in de vrije tijd. Zo wordt er met elkaar gesport en daarnaast zijn er natuurlijk ook de nodige borrels, feestjes en andere activiteiten.  

Sporten
Vanuit de Affiliatie is het mogelijk om verschillende sporten te volgen; hockey, schaatsen en zwemmen. Elke maandagavond gaan we met een team trainen of een wedstrijd spelen in de plaatselijke bedrijvencompetitie. Daarnaast zijn er strippenkaarten beschikbaar om te zwemmen in het Borgelebad of te schaatsen in de Scheg.

Werken
Sinds dit jaar bestaat er een platform waarop medewerkers van het DZ klussen kunnen plaatsen voor de coassistenten. Denk bij deze klussen aan oppassen, huiswerkbegeleiding of chauffeuren voor iemand die een avondje wil drinken. Ook het medisch uitzendbureau kan hier bijbaantjes op plaatsen, zoals triage-medewerker bij de dokterspost. Dit biedt de mogelijkheid om laagdrempelig geld te verdienen naast het full-time coschappen lopen. 

Gezelligheid
Naast het drukke coassistentenleven moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Elke woensdag na het onderwijs gaan we met een groepje borrelen in de Heks, een speciaalbiercafé in het centrum van de stad. Ook wordt er elke 6 weken een co-borrel georganiseerd. Daarnaast heeft Deventer een hele leuke traditie, het lichtingsafscheid. Elke keer als er een lichting Deventer gaat verlaten organiseren deze een feest voor alle coassistenten, op deze manier hebben we elke 2 maanden een huisfeest waarna we vaak eindigen in de stad. Naast deze feesten/borrels worden er ook activiteiten georganiseerd zoals het benefietdiner, de co-out en de co-ouderdag. Verdere activiteiten zijn te vinden onder kopje 'commissies'.

Geen enkele reden dus om je te vervelen in Deventer!


28 februari
12:45
13:30
Palliatieve Zorg
14:00
15:00
Raad van Bestuur
15:15
16:15
KWC KNO
6 maart
12:45
13:30
Anticonceptie
13:30
15:00
Coachgroep
15:15
16:15
KWC Neurologie
13 maart
12:45
15:00
Innovatie Onderwijs
15:15
16:15
KWC Cardiologie