donderdag 13 juni 2024
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

mij onthouden help 
inschrijving

Vrije tijd

5 maart 2024

Naast de coschappen zorgt de Affiliatie in samenwerking met de coassistenten voor verschillende activiteiten in de vrije tijd. Zo wordt er met elkaar gesport en daarnaast zijn er natuurlijk ook de nodige borrels, feestjes en andere activiteiten.  

Sporten
Vanuit de Affiliatie is het mogelijk om verschillende sporten te volgen; hockey, schaatsen, padellen en zwemmen. Elke maandagavond gaan we met een team trainen of een wedstrijd spelen in de plaatselijke bedrijvencompetitie. Daarnaast zijn er strippenkaarten beschikbaar om te zwemmen in het Borgelebad of te schaatsen in de Scheg.

Werken
Bij de huisartsenpost is er regelmatig vraag naar triage-medewerkers. Zie www.hcdo.nl voor eventuele vacatures. Astrid ontvangt met enige regelmaat klusjes aanvragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oppassen, huiswerkbegeleiding of chauffeuren voor iemand die een avondje wil drinken. De coassistenten ontvangen deze aanvragen per mail. Het biedt de mogelijkheid om laagdrempelig geld te verdienen naast het fulltime coschappen lopen. 

Gezelligheid
Naast het drukke coassistentenleven moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Elke woensdag na het onderwijs gaan we met een groepje borrelen in de Heks, een speciaalbier café in het centrum van de stad. Ook wordt er elke 6 weken een co-borrel georganiseerd. Daarnaast heeft Deventer een hele leuke traditie, het lichtingsafscheid. Elke keer als er een lichting Deventer gaat verlaten organiseren zij een feest voor alle coassistenten. Op deze manier hebben we elke 2 maanden een huisfeest waarna we vaak eindigen in de stad. Naast deze feesten/borrels worden er ook activiteiten georganiseerd zoals het benefietdiner, de co-out en de co-ouderdag. Verdere activiteiten zijn te vinden onder kopje 'commissies'.

Geen kans dus om je te vervelen in Deventer! 


19 juni
13:30
15:00
Medicatieveiligheid
15:15
16:00
Ondervoeding en Sondevoeding
16:00
17:30
Gastcollege Gezondheidsraad
26 juni
12:45
13:15
Diabetische voet
13:30
15:00
Coach
15:15
16:45
Carrousel 2
3 juli
13:00
15:00
Workshop Now What (verplicht)
15:15
16:15
KWC Kinder