woensdag 22 mei 2024
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

mij onthouden help 
inschrijving

Commissies

5 maart 2024

In Deventer bestaat er een actieve en gezellige sfeer onder de coassistenten. Er zijn dan ook veel commissies waar je lid van kan worden. Voor letterlijk elke activiteit wordt er een commissie in leven geroepen, waardoor er voor ieder wat wils is. Lid worden van een commissie is zeker niet verplicht, maar kan een leuke aanvulling zijn op je tijd in Deventer.

Coraad
De Coraad is de overkoepelende commissie van de coassistenten. In de eerste plaats vertegenwoordigen wij de belangen van de Deventer coassistenten tegenover het ziekenhuis en Groningen. Ook evalueren wij jaarlijks alle vakgroepen en voeren wij hierover evaluatiegesprekken. Daarbij zorgen we ervoor dat alle commissies gevormd worden en goed hun werk kunnen doen. Last but not least: we organiseren elke maand een co-borrel!

Benefietcommissie
Deze commissie bestaat uit ongeveer 6 coassistenten en 3 arts-assistenten, die het jaarlijkse benefietevenement organiseren. Hét evenement waar alle coassistenten, arts-assistenten en vooral de artsen veel geld over de balk gooien voor een eigen gekozen goed doel. Het diner vindt meestal plaats in september/oktober tijdens een spetterende avond.

Hockeycommissie
De Deventer coassistenten melden zich wekelijks met de messen tussen de tanden op de hockeyvelden om de strijd aan te gaan met bedrijventeams uit de regio. De hockeycommissie zorgt dat er getraind wordt en dat we meedoen aan de lokale bedrijfscompetitie. Dat betekent dat er om de week een wedstrijd wordt gespeeld. Daarnaast organiseren zij ook de Specialisten-Coassistenten wedstrijd; een legendarische wedstrijd waarbij tegen de specialisten wordt gestreden.

Onderwijscommissie
Deze enthousiaste co’s maken in samenspraak met de coördinatoren het rooster voor het onderwijs en onderhouden contacten met alle specialismes om het onderwijs in de goede banen te leiden én de kwaliteit hoog te houden.

Sportcommissie
Een commissie die gedurende het hele jaar sportevenementen organiseert voor alle coassistenten. Het hoogtepunt van het jaar is uiteraard de jaarlijkse wintersport met alle coassistenten, die bij iedereen nog lang in het geheugen zal staan. Hiernaast worden nog vele andere evenementen opgezet. Bijvoorbeeld schaatsen, padellen, zwemmen, boksen, wielrennen of de Batavierenrace. Hiernaast kun je natuurlijk altijd nieuwe evenementen verzinnen en pluggen.

SSH
Hier hebben jullie ongetwijfeld al mee te maken gehad. De SSH regelt alles rondom de huisvesting van de coassistenten. Voor meer informatie ga je naar het gedeelte over Wonen in Deventer.

Sint- en Kerstcommissie:
Ook in het Deventer Ziekenhuis komt de Goedheiligman langs. Elk jaar kiest deze commissie in het geheim een specialist uit die alle co’s via een 'aardig gedichtje' bij hem (of haar) op het podium roept en zal confronteren met alle genante feiten van het afgelopen jaar: één van de mooiste tradities in Deventer!

Niet alleen bij het Benefietdiner, maar ook richting de Kerstdagen kunnen de galajurken en smokings weer eens uit de kast getrokken worden voor een uitgebreid diner in een plaatselijk restaurant. Meestal gevolgd door een afgekocht feest. Erg gezellig!

Onderwijsprijscommissie
In of rond mei wordt er in het Auditorium in een show georganiseerd door deze commissie waarin prijzen worden uitgereikt aan de beste afdelingen, specialisten en verpleegkundigen van het Deventer Ziekenhuis. De winnaar van de prijs voor beste specialist mag als privilege een jaar lang een bijzondere parkeerplaats gebruiken!

Co-Out commissie
De commissie die het M2 equivalent van de co-outdag in M1 organiseerd, maar dan natuurlijk nét even wat bruter. Meestal valt dit in de zomer. Altijd een succes.

Co-Ouderdagcommissie
De co-ouderdagcommissie organiseert elke jaar een leuke dag voor alle coassistenten en hun ouders/verzorgers. Op deze dag krijgen ouders/verzorgers de mogelijkheid om het ziekenhuis te zien en uiteraard om de befaamde Cokamer te bewonderen. Daarnaast wordt er een leuke activiteit buiten het ziekenhuis georganiseerd.

Paascommissie
Deze commissie organiseert met Pasen een leuk ontbijt of lunch voor alle coassistenten. Een paar jaar geleden zijn er bijvoorbeeld verpleegkundigen in konijnenpak geweest. Ook wordt er regelmatig en masse naar paaseieren gezocht.

Websitecommissie
Laurens Swart heeft deze website (www.deventercoassistenten.nl) gemaakt. Deze wordt ondanks dat hij inmiddels werkzaam is in Rotterdam nog steeds door hem beheerd. Daarnaast onderhouden Astrid, dr. Haring en 1 lid van de Coraad de website.


Vandaag
12:30
13:30
KWC Anesthesiologie
13:30
15:00
Toxicologie
15:15
16:15
Farmacologie
29 mei
12:45
13:15
Seksuologie
13:30
15:00
Coach
15:15
16:15
KWC Geriatrie