woensdag 29 november 2023
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

mij onthouden help 
inschrijving

Studentenhuisvesting

30 april 2022

Wie zijn wij?
Stichting Studenten Huisvesting (SSH). De SSH bestaat uit twee delen: naast een algemeen bestuur (vanuit het ziekenhuis) is er het dagelijks bestuur bestaande uit coassistenten waar jij vooral contact mee zult hebben. Wij doen dit met veel plezier naast onze coschappen, maar er kan daarom enige tijd verstrijken voor je een reactie ontvangt.

Wat doen wij? 
Wij huren een aantal huizen en verhuren deze aan de coassistenten van het Deventer Ziekenhuis. Wij regelen de indeling voor de nieuwe coassistenten, zijn contactpersoon voor vragen over onderhoud etc. en houden daarnaast contact met het algemeen bestuur van de SSH.

Wat voor huizen zijn er? 
Wij hebben verschillende huizen. Zo zijn er appartementen en kamers in co-huizen te huur. De prijs varieert van 250 - 400 euro per maand (incl. voorschot gas, water en elektra). Indien de coassistent aan de criteria voldoet, kan er over het algemeen huursubsidie aangevraagd worden. Hier kan je een overzicht van de huizen vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat niet alle informatie helemaal up-to-date is door de snelle doorloop van coassistenten en wijzigingen binnen de huizen.

Rielerweg project
Dit jaar zijn we bezig met een uniek nieuw BOUWproject in Devente.  Een mooi project dat door de jaren heen is opgezet in samenwerking met diverse (oud-)artsen, coassistenten en andere ziekenhuismedewerkers. Er komen aan de Rielerweg zes spiksplinternieuwe huizen naast elkaar, met een gezamenlijke achtertuin, voor in totaal 30 coassistenten. De opleverdatum staat momenteel op 1 juni 2019. De huizen aan de Laan van Borgele plaats zullen hier plaats voor gaan maken. 

Hoe wordt de indeling gemaakt?
De indeling van de woonruimtes wordt altijd door ons gedaan. Wij kijken naar waar plek is en de wensen van de toekomstige huurder. We proberen iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen. In principe is het zo dat degene die het eerst mailt, als eerste een kamer krijgt. De uiteindelijke beslissing wordt door ons genomen.

Wat zijn de huurvoorwaarden?
Je kunt de woonruimtes per hele of halve maand huren. De huizen zijn in het geheel rookvrij. Er geldt een opzegtermijn van 6 weken. Daarnaast hanteren wij een borg van €100,- die je terug krijgt nadat wij de kamer gecontroleerd hebben. De huur dien je maandelijks voor de vijfde van die maand over te maken op onderstaand rekeningnummer. Tijdens de introductiedagen in het Deventer Ziekenhuis ontvang je van ons het contract alsook de Algemene Huurvoorwaarden.

Jouw vooruitzicht? 
Onze doelstelling is om alle coassistenten van woonruimte te voorzien. Hoewel dit in verreweg de meeste gevallen lukt, komt het helaas ook wel eens voor dat wij iemand niet konden plaatsen. Wij kunnen je dus geen kamer garanderen. Ons doel is om je ongeveer een maand van te voren te laten weten óf, en zo ja, waar je terecht kunt.

M3 coschappen in Deventer?
Als je aansluitend op je M2 coschappen je semi-arts of wetenschappelijke stage in Deventer blijft doen, mag je in de kamer die je inmiddels bewoont blijven wonen. Als je tussendoor voor enkele maanden afwezig bent kun je in die periode je kamer onderhuren aan een andere coassistent. De SSH kan je dan helpen om iemand te vinden die daarin geïnteresseerd is, maar zelf blijf je er eindverantwoordelijk voor. Als je nog geen kamer van de SSH hebt in Deventer of als je je kamer in de tussentijd hebt opgezegd zullen we ons uiterste best doen een nieuwe kamer voor je te vinden. In dat geval is het wel belangrijk om te weten dat nieuwe M2 coassistenten voorrang hebben op leegstaande kamers boven terugkerende M3-co’s. 

Wil je graag gaan wonen in een van deze huizen? Meld je dan nu aan.

Postadres:
Stichting Studentenhuisvesting
Postbus 5001
7400 GC Deventer

Betalingsgegevens:
IBAN: NL44INGB0660110709
t.n.v.: SSH Deventer

Tot in Deventer! 

Het dagelijks bestuur der SSH bestaat uit vier tot zes coassistenten.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via sshdeventer@gmail.com


Vandaag
12:30 KWC Oogheelkunde
13:30 Coachgroep
15:15 Carrousel 2
6 december
12:30 NowWhat Workshop
14:00 KWC Ziekenhuisgeneeskunde
15:15 Sinterklaas!!!