woensdag 22 mei 2024
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

mij onthouden help 
inschrijving

FAQ's

1 augustus 2023

Is het mogelijk om een buitenlandstage te doen in Deventer?
Ja, voor je stage sociale en tropen geneeskunde kan je naar het buitenland. Dit zal je zelf moeten regelen. De buitenlandstage wordt altijd aan het eind van je M2 jaar gepland, geeft dit dan ook aan wanneer je voorkeuren opgeeft.

Moeten er ook diensten gedaan worden? 
Ja, bij sommige stages wordt er van je verwacht dat je een paar avond- of weekenddiensten mee draait. Deze mogen echter wel gecompenseerd worden. De regels hiervoor verschillen per stage.
 
Mag ik mijn stage sociale geneeskunde zelf regelen?
In principe is dit niet de bedoeling, met name binnen de regio niet. Er zijn uitzonderingen: Stages in het buitenland moeten wel zelf geregeld worden. Voorkeur opgeven voor het soort stage sociale geneeskunde kan wel.
 
Kan je in het Deventer Ziekenhuis ook voor je M3 stages doen?
Volop, naast 50 M2 co's hebben we ongeveer 20-30 M3 co's in Deventer. Op bijna alle afdelingen is het mogelijk om semi-arts stages te lopen.
 
Kan je in Deventer ook je wetenschappelijk onderzoek doen?
Verschillende afdelingen in het ziekenhuis doen wetenschappelijk onderzoek en staan open voor een M3 stage wetenschap. Het ziekenhuis heeft een wetenschapsbureau. Zij kunnen ondersteuning geven bij o.a. je onderzoeksaanvraag, -opzet, epidemiologie en statistiek.
 
Is het mogelijk om een 11e coschap te lopen in Deventer?
Dit is mogelijk, maar niet voor de verplichte en populaire stages. We willen voorkomen dat coassistenten elkaar in de weg gaan lopen, dus dit kan alleen wanneer er plek is. Uitzondering is de tropenstage, dit is altijd je 11e stage.
 
Bij verdere vragen kan je bellen of mailen met Astrid Veldkamp van het Affiliatiebureau.

Vandaag
12:30
13:30
KWC Anesthesiologie
13:30
15:00
Toxicologie
15:15
16:15
Farmacologie
29 mei
12:45
13:15
Seksuologie
13:30
15:00
Coach
15:15
16:15
KWC Geriatrie