vrijdag 29 september 2023
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

mij onthouden help 
inschrijving

Inschrijving SSH

Als je eerst een account maakt op de website en hiermee inlogt, worden alle gegevens die je daarvoor hebt ingevuld, automatisch overgenomen naar dit formulier.

Welkom...
...op de website van de Deventer Co-assistenten! Via dit formulier kun je je inschrijven bij de Studenten Huisvesting Deventer (Stichting Studentenhuisvesting, SSH). Je meldt je dan automatisch aan voor een studentenkamer in Deventer.

Personalia
Roepnaam: Voorletters: m v
Tussenvoegsel: Achternaam:
Geboortedatum: Huidige adres:
Postcode: Woonplaats:
Telefoon: Email:
Introductiedag: Start co-schappen:
Huurdatum: Studiejaar:
Opmerkingen of vragen:
 
Inkomensgegevens
Sinds 2011 mag de SSH bepaalde kamers niet meer verhuren aan coassistenten met een inkomen boven de €34.229,- (studiefinanciering valt niet onder inkomen, spaargeld wel). Om problemen te voorkomen en je zo goed mogelijk te kunnen plaatsen hebben wij helaas in dit stadium al aanvullende informatie nodig over je financiĆ«le situatie.
Gedurende de gehele periode dat ik bij de SSH zal huren heb ik recht op studiefinanciering en zal ik geen aanvullend inkomen hebben.
Gedurende de gehele periode dat ik bij de SSH zal huren heb ik recht op studiefinanciering maar heb ik ook aanvullend inkomen.
Gedurende de gehele periode dat ik bij de SSH zal huren heb ik geen recht op studiefinanciering en heb ik wel een inkomen.
Dit inkomen bedraagt meer dan de bovengrens van €34.229 per jaar.
 
Huurtoeslag
De SSH verhuurt enkele duurdere (zelfstandige) woonruimten waarbij er sprake is van recht op huurtoeslag (indien 23 jaar of ouder).
Ik wil eventueel wel een kamer waarbij sprake is van huurtoeslag.
Ik kom in aanmerking voor huurtoeslag (check via Belastingdienst.nl)
Verzenden
Sleep het blokje met de dikke pijl helemaal naar rechts, en klik vervolgens op de knop "Verzenden" om je inschrijving te bevestigen.

Woensdag
12:30 Diversiteit in de Zorg
13:30 Coachgroep
15:15 Carrousel 2
11 oktober
12:45 Statistiek
13:30 FTO Farmacokinetiek
15:15 DOO Zorginstituut Nederland
18 oktober
12:45 How to Zaal?
13:30 Coachgroep
15:30 Cultuursensitieve en palliatieve zorg