dinsdag 19 januari 2021
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

mij onthouden help 
inschrijving

Spoedeisende Hulp

Beschrijving

Het is hollen of stilstaan op de Spoedeisende Hulp! Van jong tot oud, van een patiënt met een pijnlijke knie tot iemand met een ernstige sepsis; van alles komt voorbij. Op de afdeling SEH werk je onder begeleiding van de SEH artsen KNMG en ANIOS SEH in verschillende diensten, waardoor je de wisselende dynamiek over de dag en week heen zult ervaren. Je ziet zelfstandig de patiënten van allerlei pluimage naar de diverse specialismen verwezen en bespreekt die hierna met je begeleider. Je hebt de mogelijkheid vrij zelfstandig te werken en dus je tot nu toe vergaarde kennis in de praktijk te brengen.

Het is een generalistisch vak; van heel veel verschillende ziektebeelden zie je hier het acute moment. Het is dan ook aan te raden het co schap SEH als één van de latere co-schappen te doorlopen, dan heb je er waarschijnlijk het meest aan, juist omdat het zo generalistisch is.

Naast het werken op de SEH in dag/avond en weekenddiensten ga je ook een dag mee op de ambulance! Zo kun je je na zo’n dag ook een voorstelling maken hoe het pre-hospitale deel eruit ziet, voor iedereen altijd een hele leuke ervaring.

Kortom, een enerverende, afwisselende en zeer leerzame stage!Morgen
12:30 Infuus beleid
13:30 KWC gezondheidsrecht I