woensdag 28 juli 2021
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

mij onthouden help 
inschrijving

12 oktober 2017

Voor je staat de website van de Deventer Co-assistenten.  Op een paar dingen willen we je met dit artikel even wijzen.

"MyCo"
Het MyCo gedeelte (menu links) is het gesloten gedeelte van de website. Je kunt hier alleen komen als je ingelogd bent.

  • Als je op "Agenda" klikt, kom je bij de activiteitenkalender, waar niet alleen het woensdagmiddagonderwijs op staat geplanned, maar ook alle activiteiten van alle commissies worden weergegeven. Verder vind je hier de verjaardagen van alle co-assistenten!
  • Onder "Documenten" vind je alle bestanden die met je co-schappen of het woensdagmiddagonderwijs te makken hebben. De onderwijscommissie doet haar uiterste best de bestanden altijd zo snel mogelijk online te zetten.
  • Het "Adresboek" is de almanak van de Deventer Co-assistenten. Hier vind je snel het telefoonnummer of e-mailadres van een van je mede co's en klik je door naar zijn of haar profiel om te bijvoorbeeld zijn of haar adres op te zoeken.
  • Onder het kopje "Onderwijs" staat (net als in de Agenda) het onderwijsrooster van de woensdagmiddag, maar nu een stukje uitgebreider: er staat om welke tijden het onderwijs precies begint, waar het over gaat, wie de docent is en wie de eventuele student-docenten zijn. Verder kun je op deze pagina zien of het jouw beurt is om het onderwijs van deze week te evalueren (maar dat mag natuurlijk ook als je niet aan de beurt bent!).
  • Tenslotte vind je bij "Mijn co-schappen" een overzicht van al je co-schappen zoals je die hebt ingevuld bij de inschrijving. Is er iets gewijzigd binnen je stageroute, pas dat dan ook hier aan!

Verder vind je aan de rechter zijde een kort overzichtje van de eerstkomende evenementen en verjaardagen. Als je op een item klikt, kun je er meer over lezen.

Zit je in een commissie, dan zul je links boven in je gebruikersmenu de (afgekorte) naam van die commissie zien staan. Als je hierop klikt kom je op de commissie beheerpagina. Afhankelijk van of je beheersrechten hebt binnen de commissie (dat wordt meestal bepaald door de voorzitter) kun je hier de leden, gegevens, artikelen en activiteiten van jouw commissie beheren.

Zijn er nog onduidelijkheden, of heb je opmerkingen of verbeterpunten, neem dan gerust contact op met de website-commissie


4 augustus
13:00 VGT vragen door Martine, Jan, Maartje, Amerins, Jolmer en Thamar
11 augustus
13:00 VGT vragen door Tamara, Coen, Arman, Iris, Roosmarijn, Willem, Jesse
18 augustus
13:00 VGT vragen door Berber, Anouk, Anne, Christiaan, Aniek, Paul en Jaap